Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit in ons DNA van SLURRB

We werken samen met RD4U kringloopwinkels en LEVANTOgroep, een grote zorgorganisatie op gebied van Maatschappelijke Opvang
en de Geestelijke Gezondheidszorg in Limburg met de ambitie een betekenisvol en uniek Limburgs merk neer te zetten.

Een eigen koffie blend “SLURRB met LEV 4U” is hierin stap één.

Koffie met een verhaal, van Uganda tot een Limburgse “Tes’je Kaffe” met LEV en besef.
Deelnemers van de ontwikkelingsgerichte dagbestedingswerkplaats Uit de Steigers van LEVANTOgroep verzorgen de verpakking van de koffie.
Naast verpakken, het monteren van video’s voor social media wordt ook het voorraadbeheer van de verschillende blends bijgehouden door de deelnemers.

Met tweedehands materialen uit de naastgelegen RD4U kringloopshop maken we originele winkeldisplays waarop SLURRB gepresenteerd kan worden in horecazaken en winkels.
Dat gebeurt onder andere al in de Brasserie Kasteel Wijnandsrade, het werkleerbedrijf van LEVANTOgroep, café D’r Eck in Rimburg.
Daarnaast hebben we onze “Coffee & Beer” container vormgegeven met RD4 kringloop materialen en de kwaliteiten van de deelnemers. En dit is maar nog het begin…..

Met deze samenwerking zetten we ons in voor duurzame ontwikkelingen en een duurzame samenleving.
We dragen bij aan een hogere levenskwaliteit van alle betrokkenen op een eerlijke en rechtvaardige manier. Dit is waar wij voor staan.

Het écht laten ontdekken hoe krachtig en sterk je kan zijn, zodat je weer vol zelfrespect deel uit kan maken van de samenleving
en dit zoveel mogelijk op eigen kracht is de verbintenis die wij samen aangaan. 

Kansen creëren voor iedereen dat is SLURRB met LEV 4U