The Roasters

Leuk dat je kennis met ons wilt maken, wie zijn de makers van SLURRB?  

We zijn een vriendengroep uit Kerkrade, echte koempels zoals ze dit in deze streek noemen. We delen een passie voor ondernemen, bij voorkeur vanuit een maatschappelijk oogpunt. Door onze contacten in Uganda willen we niet alleen iets betekenen voor de maatschappij in Nederland maar ook op het prachtige werelddeel Afrika. Door 25 jaar vriendschap te combineren met ervaring in verschillende bedrijfstakken, hopen we met een nieuwe blik naar de wereld van koffie te kijken.

Door ons te verbreden in kennis over koffie, de verbinding te zoeken met lokale boeren en vrienden in Uganda, krijgen we veel energie bij het branden van onze Koffie.
Wie zijn de Koempels van SLURRB?


De S van… Sven Sendscheid in 1985 geboren net over de grens van Kerkrade.
Ik mag mezelf wel omschrijven als de “wereldreiziger” van de groep.
Door de reis naar Uganda is het eerste zaadje van onze koffie geplant en zijn we erachter gekomen dat er meer achter een “simpel” kopje koffie schuilt.

In de verbinding ligt mijn kracht. De twee werelden van boon tot kopje brengen we samen.

Een betere wereld begint bij jezelf. Deze woorden hebben vroeger indruk gemaakt. Voor mij betekent dit het onvoorwaardelijk delen en genieten van elke dag met mijn dierbaren.

Dit alles met een goede dosis humor (althans vind ik), ondernemerschap, het willen ontdekken van de wereld en nieuwe culturen. Vanuit deze basis ontstaan de mooiste relaties.

Met SLURRB wil ik, samen met mijn koempels, stappen zetten voor een betere wereld zowel hier als in Uganda. Dit is het begin van een lekker Tes’je SLURRB.

De L van… Leslie Hermans, geboren en getogen in Kerkrade en inmiddels vader van twee geweldige kinderen.
Van nature ben ik een persoon die graag een uitdaging aangaat en hou van gezelligheid met vrienden.

Al tijdens mijn studie droomde ik van het ondernemerschap en dan het liefste samen met mijn vrienden. De eerste stap die door ons hierin werd genomen was het runnen van een bewindvoerderskantoor waarmee we vanuit maatschappelijk oogpunt al ons steentje bijdragen.

Ik begon zelf pas op latere leeftijd een kop koffie op waarde te schatten. Of het nou is om de dag rustig op te starten, even het moment tussen werkzaamheden door of gewoon lekker gezellig zitten met vrienden of familie, koffie brengt altijd een momentje van ontspanning en gezelligheid.

Voor mij een droom om samen met vrienden een eigen merk te hebben dat in alle opzichten bijdraagt aan een fijnere wereld.

De U van… Uganda, hier is het eerste boontje van ons merk geplant.

De R van… Roel Roukens, geboren in 1986 en opgegroeid in Kerkrade. Van meet af aan ben ik zelfstandig ondernemer en heb meerdere ondernemingen geleid. Ik hou van het Limburgse Bourgondische leven en ben vaak in de Horeca van Kerkrade terug te vinden. Tevens heb ik een passie voor auto’s en het drinken van versnaperingen als bier en koffie.

De R van… Ruud Vanhauten, geboren in het jaar 1986, opgegroeid en nog steeds wonend in Kerkrade. Opgeleid als bouwkundige, mede met hulp van de nodige bakjes koffie!

Mijn liefde voor koffie was al op hele jonge leeftijd begonnen. Als levensgenieter en familie mens hou ik van een kopje gezelligheid. Ik hoop dat wij velen kunnen meenemen in onze liefde voor de koffie.

De B van… Bryan Prickartz geboren en getogen in Kerkrade en in verschillende sectoren werkzaam. Ervaren dat koffie een magisch drankje is. Of het nu is om de dag te starten, elkaar te troosten, aan te moedigen of om te vieren altijd wordt er koffie gedronken! 

Dankzij mijn ouders is koffie mij met de paplepel ingegoten en zolang ik me kan herinneren drink ik het al. Altijd en overal waar we kwamen was er koffie en hoe bijzonder is het nu om bezig te zijn met ons eigen merk, smaak en beleving van onze eigen koffie. Hopende dat iedereen die onze koffie drinkt hier energie door krijgt, met volle moed ertegen aan kan gaan, vriendschappen op kan bouwen en deze koestert zoals wij dit ook doen!